Over ons

Als Kampa BV zijn wij actief in de spoorweg-branche als aanbieder van diverse innovatieve producten, zowel aan de infrazijde als wel aan de zijde van het rollend materieel. Hierbij kan gedacht worden  aan geluidsreductie aan de bron maar ook systemen/producten die de LCC(Lyfe Cycle Costs) reduceren.

Voor een continue onderstroom zijn wij, voor een aantal Europese fabrikanten, ook actief om de Nederlandse markt te voorzien van wisseldelen en slijtdelen zoals  treinwielen en remblokken.

Wij leveren niet alleen oplossingen voor het dempen van de trillingen van rails of wielen maar ontwikkelen ook dempende systemen voor stalen bruggen.

U kunt bij ons terecht voor infrastructurele producten en rollend materieel. Maar onze service gaat verder. Kampa levert, adviseert en staat voor gedegen projectmanagement. Heeft u een vraag over geluidsreductie, dan helpen wij om tot flexibele en creatieve oplossingen te komen. Oplossingen die wij of onze leveranciers uitvoerig testen, onder meer via trillingsanalyses, modaalanalyses en vermoeiingstesten.

Wij werken nauw samen met vijf gerenommeerde leveranciers van dempers, wielen en frictiematerialen. Samen met hen zetten wij onze kennis en ervaring in om u de beste oplossingen te bieden om geluid en/of LCC te reduceren.

Wij denken graag mee. Bel ons gerust met uw vraag.

Naast het runnen van het bedrijf, vind ik het prettig om thuis te zijn. Ik heb een geweldige vrouw en twee kinderen van bijna 14 en 11. Zij zorgen er voor dat ik graag thuis ben en is het ook fijn om na een reis een stabiele thuishaven te hebben.

Mijn hobby is toch wel de sport in het algemeen, maar met name het fietsen. Fietsen is een grote passie voor mij. Dat is zo’n 20 jaar geleden in eerste instantie begonnen met MTB-en. Zo’n 10 jaar later is daar ook de racefiets bijgekomen. Sinds een paar jaar ben ik ook lid van Velo-Amice, een groep fietslief-hebbers uit Oosterhout, die zich hebben verenigd in een fietsclub.

Hier volgen een aantal referenties van tevreden klanten.

Advies

Op zoek naar een oplossing voor geluidsdemping bij railprojecten? Kampa is dé specialist in geluidsreductie aan de bron bij railprojecten. Of u nu raildempers zoekt of juist geluiddempende treinonderdelen: wij helpen u de beste oplossing te vinden en leveren deze. We werken daarbij samen met gerenommeerde partners als Schrey&Veit, Wabtec en CDM. Door onze jarenlange ervaring zijn wij uw perfecte partner om tot de best mogelijke oplossing te komen op het gebied van geluidsreductie.

Infrastructurele producten

KamPa BV levert innovatieve producten die een bijdrage leveren aan het rederuceren van LCC(Lyfe Cycle Costs). Andere innovatieve producten reduceren het geluid aan de bron waardoor omwonenden minder hinder hebben van spoorweglawaai.

Rollend materieel

Bij Kampa kunt u terecht voor een breed assortiment aan rollend materieel. Wij leveren hoogwaardige producten met een lange levensduur. Daaronder vallen innovatieve producten om rollend materieel zo geruisloos mogelijk te laten rijden.